Welkom bij Dutch and English Classes Rotterdam (DECR)

Wil je Nederlands of Engels leren? DECR organiseert taalcursussen Nederlands en Engels in Rotterdam op verschillende niveaus. DECR biedt goedkope privélessen en taalcursussen aan aan iedereen in Rotterdam. DECR is gevestigd in het Oude Noorden en is daarom gemakkelijk te bereiken vanaf Kralingen, Blijdorp, Hillegersberg en Rotterdam Centrum.

Of je nu expat, au pair of Nederlands bent, DECR heeft een cursus speciaal voor jou. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we je persoonlijke aandacht geven en de prijs toch laag houden. Je leert in een gezellige maar professionele sfeer met mensen van jouw niveau.

Engels Leren

Leer Engels op je eigen niveau, de cursussen Engels zijn er vooral op gericht om jouw spreekvaardigheid te verbeteren. Of u nu een beginner bent of al een aardig niveau heeft, DECR heeft een geschikte cursus voor u. Ook als u een TOEFL of IELTS wilt gaan doen, kunnen we u daarbij helpen

Nederlands Leren

Leer Nederlands in een groep of met privélessen. DECR biedt cursussen aan voor beginners maar ook voor mensen die de taal al aardig kunnen spreken maar toch nog willen verbeteren. Ben je van plan om een Inburgeringsexamen of Staatsexamen te gaan doen? DECR kan je helpen met de voorbereiding.

 

Nu Inschrijven Button